Wie zijn we?

Over ip-mobile

ip-mobile is een onderneming gespecialiseerd in parkeermanagementsystemen en mobiel parkeren. De onderneming is opgericht in 2014 met als doel open alternatieven te ontwikkelen voor de bestaande parkeersystemen die tot op heden vaak beperkend zijn voor zowel gebruiker als publiek beheerder.

ip-mobile heeft naast het ontwikkelen van open alternatieven voor bestaande parkeersystemen ook het mobiel parkeren als hoofdactiviteit. Zo heeft ip-mobile het Belgian Parking Register opgericht. Het BPR is een multi-provider platvorm dat de mogelijkheid biedt om met verschillende mobiele aanbieders van parkeerbeurten aan te bieden in één stad of gemeente. ip-mobile is de enigste aanbieder op de Belgische markt van een multi-provider platvorm.

ip-mobile kan beschikken over de kennis en de ervaring van twee sterkte partners; Parkmobile en IPParking. Door de samenwerking met deze twee partners kan ip-mobile een complete dienstverlening aanbieden in slim parkeermanagement waarbij het hele parkeerproces, zowel on -als off-street, volledig wordt uitgewerkt en uitgevoerd. Bekijk hier al onze projecten.

Ook overtuigd van onze diensten en producten? Twijfel dan niet en neem contact op met ons.

 

Onze partners

Parkmobile is een toonaangevende speler op vlak van digitaal parkeren. Parkmobile ontwikkelt en exploiteert innovatieve parkeeroplossingen waaronder mobiel parkeren. Parkmobile is wereldwijd actief in meer dan 500 steden. Maandelijks worden er miljoenen mobiele transacties uitgevoerd met de systemen van Parkmobile.

Gemeenten en parkeerbedrijven kiezen voor Parkmobile om de dienstverlening te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Parkmobile maakt parkeren slimmer en eenvoudiger.

Met Parkmobile als partner slaagt ip-mobile er in om een hoge kwaliteit te leveren.

IPParking heeft zich in enkele jaren ontwikkeld tot de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt. Dat succes kan deels worden verklaard door hun pioniersgeest en de wil om continu voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. IPP introduceerde als eerste een web-based Parkeer Management Systeem (PMS), kentekenherkenning als ID bij het parkeren en loyaliteit gekoppeld aan parkeren. Ook zijn ze tot op de dag van vandaag het enige bedrijf in ons land dat belparkeerders kan toelaten in de parkeergarage.

Naast de Nederlandse markt betreedt IPParking ook de buitenlandse markten met een steeds groeiend aantal projecten in België, Groot-Brittannië en Frankrijk.

 

 

X
- Enter Your Location -
- or -