BPR

Belgian Parking Register

Het Belgian Parking Register is een product van ip-mobile. Het BPR is ontstaan vanuit zowel de behoeften van de parkeerders als van de steden en gemeenten. Sinds de introductie van het BPR begin 2017 zijn er al tal van steden/gemeenten die het multi-providerplatform hebben geïntroduceerd. Deze zijn o.a. Mechelen, Nieuwpoort, Turnhout, Lier, Boom, Dendermonde, Verviers, Torhout,…

 

Multi-provider

Wanneer parkeerders via sms of app hun parkeermoment willen starten moeten ze vaak naar een ander nummer sturen of een andere app gebruiken omdat in die bepaalde stad een andere provider de parkeerrechten verzorgt. Dit zorgt vaak voor grote frustratie bij de parkeerder.

 

Omdat verschillende steden zoals Gent, Brussel en Turnhout het gemakkelijker wil maken voor hun bezoekers een parkeermoment te starten en af te ronden is ip-mobile gestart met het principe van multi-provider. Parkeerders kunnen door dit principe zelf kiezen  met welke provider ze parkeren. Hierdoor dienen ze geen x-aantal nummers en apps te downloaden op hun smartphone.


 Jarenlange ervaring

Het Belgian Parking Register is een bestaand platform dat reeds 10 jaar actief is in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk,  dat in een hyperperformante en veilige serverruimte staat met een heel leger aan ervaren support-mensen. Zo kan u de aankoop van een platform bespaard blijven.

 

Ip-mobile sluit de akkoorden af met de verschillende providers, de stad/gemeente moet enkel één akkoord hebben met ip-mobile. Bovendien collecteert ip-mobile 100% de parkeergelden bij de aangesloten providers en bieden we u 100% incassogarantie.

 Voordelen van het BPR

  Elke stad of gemeente ondervindt meteen voordelen bij het lanceren van het principe van multi-provider:

  • U stelt zich 100% neutraal op in de keuze via wie te betalen
  • Uw stad/gemeente wordt toegankelijk voor alle gebruikers van mobiel parkeren
  • U ondersteunt de verdere groei van het aandeel mobiele betalingen vs contante betalingen
  • U geeft het initiatief aan de provider om met de meest performante en klantvriendelijke app te komen

Providers