Home

Missie en doel

Het onderwerp Parkeren roept steeds heel wat vragen op. Deze vragen zijn voor elke partij verschillend en daarom hecht ip-mobile alle belang aan een rechtstreekse dialoog om op zoek te gaan naar een oplossing op maat.

Ip-mobile heeft oplossingen voor zowel on-street als off-street parkeren, zowel voor publieke als private partijen. Zo werken wij samen met steden, gemeenten, concessiehouders, ziekenhuizen, commerciĆ«le uitbaters, hotels, bedrijventerreinen,…

Onze partners, Parkmobile en IP Parking, kiezen resoluut voor toekomstgerichte oplossingen en blijven continu onderzoeken en vernieuwen om niet alleen op de nieuwste trends te kunnen inspelen, maar om ook zelf de toekomst van parkeren te sturen.

Dit laat ons niet alleen toe om u een oplossing te bieden voor uw huidige noden en vragen uit de markt en van uw parkeerders, maar zo kunnen we u ook bedrijfszekerheid bieden naar de toekomst toe. Al onze oplossingen zijn future-proof en laten u toe om niet alleen mee te zijn met de huidige trends maar ook om uw oplossing in de toekomst aan te passen aan nieuwe trends en noden.

Met ip-mobile hebt u een partner die zich engageert om u blijvend te begeleiden in de continue zoektocht naar antwoorden en oplossingen in een snel veranderende wereld dat parkeren is.

Ontdek ons aanbod

Logo BPRBPR Logo IPParkingIPParking Logo ParkmobileParkmobile

Nieuws

Bekijk al het nieuws
X
- Enter Your Location -
- or -